Pradžia
lt
en
Jonavos baseinas
Jonavos baseinas
Kartu su Ukraina!
Kartu su Ukraina!
COVID-19 Lietuvoje
COVID-19 Lietuvoje
Infrastruktūros plėtros įmokų skaičiuoklė
Infrastruktūros plėtros įmokų skaičiuoklė
Paslaugos
Paslaugos
Projektai
Projektai

Privatumo politika

Privatumo politika

Svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Daugiau informacijos rasite Privatumo politikos apraše.

Būtini

Būtini slapukai reikalingi, kad svetainė veiktų ir kad galėtumėte naudotis jos bent minimaliomis funkcijomis: ją naršyti, sutikti ar nesutikti su slapukų naudojimu. Šie slapukai negali būti išjungti.

Funkciniai

Šie slapukai leidžia įsiminti Jūsų pasirinkimus, nustatymus, nuo kurių priklauso, kaip ir ką matote svetainėje. Jie taip pat suteikia galimybę Jums rodyti suasmenintą informaciją. Jei išjungsite šiuos slapukus, kai kurios svetainės funkcijos gali neveikti.

Statistiniai

Šie slapukai naudojami analizuojant svetainės lankomumo statistiką. Jie leidžia skaičiuoti apsilankymus ir srauto šaltinius, kad galėtume išmatuoti svetainės efektyvumą ir ją tobulinti, siekdami ją padaryti kuo naudingesnę ir patogesnę lankytojams. Jie padeda mums sužinoti, kurie puslapiai yra labiausiai ar mažiausiai lankomi, sužinoti, kaip lankytojai vaikšto per svetainės puslapius. Visa informacija, kurią renka šie slapukai, yra anoniminė, nes saugom tik visų lankytojų bendri rodikliai.

Reklaminiai

Šiuos slapukus nustato trečiosios šalys, pvz., YouTube.com. Jos stebi jūsų elgesį su jų tiekiamu turiniu, pvz., peržiūrint vaizdo įrašus. Jei išjungsite šiuos slapukus, svetainėje negalėsite žiūrėti jų teikiamo turinio, pvz., YouTube.com vaizdo įrašų. Slapukų teikėjas gali naudoti šiuos slapukus, kad sektų jūsų pomėgius ir pagal juos Jums parinktų panašų turinį kitose svetainėse.

Šiuo metu reklaminiai slapukai yra nenaudojami.

Kas yra atsakingas už Jūsų duomenų apsaugą?

Už Jūsų asmens duomenų apsaugą Jums apsilankius svetainėje yra atsakinga Jonavos rajono savivaldybės administracija, juridinio asmens kodas 188769070, buveinės adresas Žeimių g. 13, LT-55158 Jonava

Bendrosios nuostatos

Jonavos rajono savivaldybės administracija, būdama svetainės valdytoja, gerbia Jūsų teisę į privatumą ir asmens duomenis tvarko vadovaudamasi 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (OL 2016 L 119, p. 1) (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nuostatomis, taip pat įsipareigoja užtikrinti asmens duomenų apsaugą ir duomenų subjektų teises.

Kaip su mumis susisiekti?

Su šia privatumo politika susijusiais klausimais siūlome kreiptis: paštu adresu Žeimių g. 13, LT-55158 Jonava; elektroniniu paštu: [email protected]; telefonu: (8 349) 50 154 arba į Jonavos rajono savivaldybės administracijos Duomenų apsaugos pareigūną el. paštu [email protected] arba tel. (8 349) 20 708